Hver dag flygter tusinder af syriske familier fra borgerkrigen. De har akut brug for hjælp! Millioner af flygtninge har forladt deres hjem kun iført det tøj, de havde på, og bor nu i store flygtningelejre i nabolandene. Her hersker fortvivlelse og mangel på basale fornødenheder som mad, tøj og førstehjælpspakker.

Behovet vokser dag for dag. Støt vores akutte indsats!

Mellemfolkeligt Samvirke har de sidste seks måneder uddelt nødhjælp som tøj, hygiejneartikler og førstehjælp til flygtninge i Jordan og Libanon. Vi har en særlig fokus på at inddrage flygtningene selv i uddelingen af nødhjælp, fordi vi tror på, at det giver den bedste og mest værdige fordeling. Udover den direkte nødhjælpsindsats yder vi psykosocial støtte og bidrager til at de kan organisere sig i grupper, så de kan styrke hinanden både her og nu, men også i fremtiden hvor de skal genopbygge en ny tilværelse.

Din støtte gør en forskel.

Bemærk venligst:
  • En tiendedel af de afsendte midler går til nødhjælp og forebyggelse af katastrofer i andre lande. Såfremt de indsamlede midler skulle overstige behovet, vil de gå til at hjælpe mennesker i akut nød andre steder.
  • Du kan trække op til 14.500 kr. fra i skat.
  • Indtast cpr-nr. hvis vi skal opgive indbetalingen til SKAT

* kroner
Valgfrit beløb
 
Fornavn:
*
Efternavn:
*
Cpr-nummer:
Evt. firma
Adresse:
*
By:   Postnr.
*  *
Email:   Telefon:
*  
   
* skal udfyldes